DETTE MÅ DERE BARE SE!

Det hele begynte vel i 2011 da verdens lengste TV-sending (134 timer!) ble sendt på NRK; Hurtigruten - minutt for minutt. Siden har slike programmer fulgt som perler på en snor; Nordlandsbanen - minutt for minutt, Sommerbåten - minutt for minutt og nå som siste tilskudd på stammen; Fuglefjellet - minutt for minutt der seerne får bli med til sjøfuglenes borettslag på Hornøya i Finnmark. Vi følger livet i fuglefjellet minutt for minutt, med femten kamera montert på reirene der sjøfuglene ruger og eggene klekkes (https://tv.nrk.no/serie/fuglefjellet-hornoeya-minutt-for-minutt/DVNA25000716/22-06-2016).

 


www.nrk.no

En ubeskrivelig spennende TV-serie som jeg anbefaler på det varmeste. Hver kveld i sommer har jeg benket meg foran TV-en med en pose twist, bridgeblanding og en kopp Earl Grey. Teen har jeg etter hvert måtte kutte ned på da programmet er så spennende at jeg ikke har tid til å gå på do. Kommentatorene gjør en fantastisk jobb og holder tempoet oppe.

Av og til blir det litt vel mye dramatikk, når det blåser opp til kuling biter jeg negler av å se på den vågale flyakrobatikken og de krevende landingene, og når rovdyr lusker rundt for å skaffe seg en matbit. Romantikk og erotikk er også et kjent innslag. Med andre ord har denne serien alt! Det er bare å tenne stearinlysene, krype under ullpleddet og nyte:)

Så godt å se at lisenspengene blir bra anvendt:) Men søte er de da, alle disse ulike fugleartene vi har:)

Her kan du se en spennende episode - hvis du tør:

https://tv.nrk.no/serie/fuglefjellet-hornoeya-minutt-for-minutt/DVNA25000516/18-06-2016#

Én kommentar

30.06.2016 kl.17:47

Hi hi😂😂. Du kan virkelig få sagt det. Synes jeg ser deg😂😂

Skriv en ny kommentar

Forfatter Anette Moe

Forfatter Anette Moe

34, Kristiansand

Jeg er tvillingmamma, sosionom og har videreutdannelse i Human Resources. Jeg utga min første kriminalroman "Dødssynd" i 2009 og den uavhengige oppfølgeren, "Skjebnens harde hånd", i 2011. I mars 2016 ble "Tause ofre" utgitt. Instagram: @anette_moe_author Facebook: Forfatter Anette Moe Spørsmål kan rettes til samarbeid.anette@gmail.com

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits