JEG ER SENIL

Dette høstværet vi har hatt på sørlandet den siste uka kan sannelig være en liten utfordring. Ting man kan finne på med (t)villinger i dette grapseværet begrenser seg kraftig. "For noe tull!" vil noen si. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær! Jeg lukker ørene for dette. Jeg er nemlig ikke en mamma som elsker å ut og plaske i sølepytter. Ja, jeg innrømmer det gjerne:) Jeg liker å være ute og vi går ofte på turer i skogen, men ikke når det regner. Og når (t)villingene er så mye inne blir det fort så vilt at det er mammaen i hus som må ta seg en time-out  for at ikke hjernen skal bli overopphetet og slå seg av:) Det blir mye tegning, maling, spilling, lesing og baking for tiden. Og litt ute i regnet, da:)

Men dette er ikke et klageinnlegg. I dag har jeg virkelig fått en laaang og tiltrengt time-out på shopping med ei god venninne:)

Finnes knapt noe bedre terapi. Enig? Det å gå alene uten barn som plutselig må veldig tisse når man nettopp har kommet seg inn i prøverommet og tatt av seg alle klærne. Barn som løper villmann mellom stativer med klær og er umulige å få tak i. Barn som krangler om hvem som skal sitte hvor i handlevogna.  Barn som står på hver sin side av deg og maser om ting de vil ha. Ikke sjelden kommer jeg hjem og har glemt alt jeg egentlig skulle handle den dagen:) Noen som kjenner seg igjen?

Ja, så fikk vi et glimt at kongeparet og kronprinsparet som besøkte Kristiansand i dag:) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Forfatter Anette Moe

Forfatter Anette Moe

34, Kristiansand

Jeg er tvillingmamma, sosionom og har videreutdannelse i Human Resources. Jeg utga min første kriminalroman "Dødssynd" i 2009 og den uavhengige oppfølgeren, "Skjebnens harde hånd", i 2011. I mars 2016 ble "Tause ofre" utgitt. Instagram: @anette_moe_author Facebook: Forfatter Anette Moe Spørsmål kan rettes til samarbeid.anette@gmail.com

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits