STATIST PÅ PYROMANEN

Nylig hadde Pyromanen premiere på norske kinoer. Jeg var så heldig å få komme på førpremieren og premierefesten fordi jeg hadde en bitteliten rolle som statist under 17. maifeiringen i filmen. Følte meg riktig så flott i 70-talls kjole og sveis, og ingen sminke!:) Kanskje like greit at du knapt ser meg i filmen:)

Tvillingene på tre år var også med, men de ser man ingenting til da de var over alle hauger og lekte med alt som var rigget opp til en ekte 17. maifeiring.Det var en spesiell opplevelse å få et lite innblikk i hvordan det jobbes på et filmsett. Mange timers filming som kun utgjør noen få minutter på filmen. 

Alt skulle være tidsriktig:) Noen som husker denne?

17. maifeiringen ble lagt til den flotte prestegården der jeg bor så det var ekstra gøy å få være med på akkurat denne scenen. Men det var iskaldt denne dagen, og mange ble forkjølet etterpå. Og ungene stusset litt over hvorfor vi feiret 17. mai to ganger i mai i fjor:) Men de var fornøyde med nok en isdag:)

Anbefaler alle å se denne sterke filmen. Et imponerende stykke arbeid av regissør, manusforfatter og skuespillere! Og ikke mist lese den gode boka filmen er basert på "Før jeg brenner ned" av Gaute Heivoll.

Fra filmweb.no:

En flamme fra en fyrstikk bryter det skjøre mørket i den stille bygda. På et lite og avsidesliggende sted tenner en pyroman sin første brann. Men større og farligere branner følger og frykten brer seg. Og når den lokale lensmannen følger sporene avdekkes en sannhet som bygdefolket ikke vil tro. Pyromanen er ingen fremmed. Han kommer ikke utenfra. Han er en av dem.

PYROMANEN handler om en liten sørlandsbygd som mister uskylden da det viser seg at det er brannsjefens sønn som er ansvarlig for å ha terrorisert bygda med en rekke branner.

PYROMANEN er en historie om hva som kan skje dersom et ungt menneske ikke finner sin plass i samfunnet han vokser opp i. Filmen viser samtidig hvor langt foreldre er villig til å gå i et forsøk på å beskytte sine barn.
Filmen er basert på Gaute Heivolls bestselgende roman "Før jeg brenner ned", vinner av Brageprisen i 2010.Se filmtraileren her:

https://youtu.be/WYyPphpsQRE 

 

2 kommentarer

frekkfrue

26.04.2016 kl.23:05

Artige bilder. Hvorfor har ikke melkesjokolade samme desig i dag..jeg mener det:)

Forfatter Anette Moe

26.04.2016 kl.23:29

frekkfrue: tusen takk:) og jeg er helt enig!

Skriv en ny kommentar

Forfatter Anette Moe

Forfatter Anette Moe

34, Kristiansand

Jeg er tvillingmamma, sosionom og har videreutdannelse i Human Resources. Jeg utga min første kriminalroman "Dødssynd" i 2009 og den uavhengige oppfølgeren, "Skjebnens harde hånd", i 2011. I mars 2016 ble "Tause ofre" utgitt. Instagram: @anette_moe_author Facebook: Forfatter Anette Moe Spørsmål kan rettes til samarbeid.anette@gmail.com

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits