JEG ER PÅ RADIO!

De lokale forfatterne Anette Moe og Maarten J. Havre slipper hver sin krimbok denne påsken. Der Havre blander inn det overnaturlige i sin krimfortelling, kommer Moe til å dra oss inn i mennesker innerste psykologiske gemakker. Å skrive krim kan gå inn på deg som forfatter, innrømmer begge to.

- Jeg pleier å tøyse med å si at det er en feilkobling der oppe ett eller annet sted, sier Anette Moe til KRS247.

Hun ler av hvordan hodet hennes evner å se skumle og mørke scenarier i de mest uskyldige situasjoner, siden det ikke er noe i oppveksten som skulle tilsi at hodet skulle fungere sånn. Også krimdebutant Maarten kjenner seg igjen i det.

- Jeg har alltid en haug med ideer som ligger og svirrer rundt oppi hodet.

- Og likevel er man sosialt velfungerende?

- Ja, utrolig nok, ler Moe.

Begge bøkene utspiller seg i Kristiansand. Moe liker å skue inn i menneskers indre psyke og deres bakgrunn i sine bøker. Denne gangen er det en journalist fra Fædrelandsvennen som nøster opp i familieforholdene i en oppgang, mens Havre ønsker å gjøre det overnaturlige til en mer naturlig del av krimlitteraturen i Norge - denne gangen lurer man på om det kan være varulver på ferde.

- Det er ikke så vanlig i Norge, men i USA finnes det blant annet TV-serier som tar for seg denne blandingen av krim og det overnaturlige, sier debutanten og nevner serien Grim som et eksempel.

Hør hele intervjuet her:

https://soundcloud.com/radiosor/lokale-krimforfattere

  

http://krs247.no/kultur/bok-litteratur/krimforfattere-er-ikke-som-alle-andre-19429/

Ha en fin kveld!

#bok #bøker #krim #godbok #radio #lesetips #books #crimenovel #anettemoe #tauseofre

2 kommentarer

Edel Kristina

10.04.2016 kl.09:42

Så kult!

Forfatter Anette Moe

10.04.2016 kl.10:31

Edel Kristina: :) :) :) Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

Forfatter Anette Moe

Forfatter Anette Moe

34, Kristiansand

Jeg er tvillingmamma, sosionom og har videreutdannelse i Human Resources. Jeg utga min første kriminalroman "Dødssynd" i 2009 og den uavhengige oppfølgeren, "Skjebnens harde hånd", i 2011. I mars 2016 ble "Tause ofre" utgitt. Instagram: @anette_moe_author Facebook: Forfatter Anette Moe Spørsmål kan rettes til samarbeid.anette@gmail.com

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits