FOR EN UTSIKT!

I dag ble det en liten tur opp til det populære SØGNE-skiltet på Rannesheia i Vest Agder (115 moh.) Bor man ikke i Hollywood er jo dette en god erstatning:):):) Hihi! Det var tre kamerater som snekret bokstavene som plutselig dukket opp av tåka en novemberdag i 2011.

Utsikten er fantastisk med hele skjærgården fra Kristiansand i øst til Mandal i vest. Og her ser du store deler av Søgne ovenfra. Det er to veier som fører til skiltet:
Forslag 1 er det sikreste og er uten farlige partier. Gå til nordenden av Kunstgressbanen og følg blåmerket sti nordover. Etter ca 400 m ser du skilt merket Rannesheia. Ta til venstre og gå ca 100 m vestover og så igjen til venstre og ca 400 m sørover på blåmerket løype til målet. Anbefaler samme veivalg ned.
Forslag 2 er tyngre med litt "klatring", men også med noen farlige partier, spesielt hvis det er vått. Gå opp stien ved skateboard-anlegget og følg tråkket mot toppen fra sørsida (http://www.ut.no/tur/2.9013/).
#søgne #visitsørlandet #norge #utno #norway #visitnorway #natur #nature
 

Én kommentar

Snippen

04.04.2016 kl.21:07

For en utrolig utsikt :D Håper du har hatt en flott mandag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

Skriv en ny kommentar

Forfatter Anette Moe

Forfatter Anette Moe

34, Kristiansand

Jeg er tvillingmamma, sosionom og har videreutdannelse i Human Resources. Jeg utga min første kriminalroman "Dødssynd" i 2009 og den uavhengige oppfølgeren, "Skjebnens harde hånd", i 2011. I mars 2016 ble "Tause ofre" utgitt. Instagram: @anette_moe_author Facebook: Forfatter Anette Moe Spørsmål kan rettes til samarbeid.anette@gmail.com

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits