SPENNENDE TID

Det skjer mye fremover. Jeg har nettopp kommet hjem fra tre ukers ferie i Thailand. Besøkte Koh Samui, Koh Phangan, Koh Phi Phi og Patong. Herlig! Men tiden gikk altfor fort:(

Mannen og jeg har hatt to års bryllupsdag, sommeren står (forhåpentligvis) for dør med late dager i båten og snart hyttetur ved sjøen. Så en tur til Stavanger med jobb og deretter Stavanger igjen med venninner. Life is good! Ellers holder jeg på med et nytt bokprosjekt, så for vi se hvordan det ender med det:) Skulle hatt så mye mer tid til å skrive, men slik er det bare.

Ei god natt til alle. Jeg har fortsatt litt søvn å ta igjen etter et døgns reise i forgårs og rett på jobb i dag;)


4 kommentarer

opaldiva

25.05.2011 kl.22:56

Velkommen tilbake. Så ut til å ha vært en fin tur!

Forfatter Anette Moe

25.05.2011 kl.22:57

opaldiva: Takk! Var helt fantastisk! Natta

I have dreams

25.05.2011 kl.23:06

kan tenke meg det var magisk ja :) på det midterste bildet ser det ut som du har det veldig gøy, tarsan jane :p

fikk veldig lyst å prøve det selv, men jeg er jo ikke blant den sprekeste, og du ser ihvertfall ut som du er i knallform. det ble vel mange fotturer i Thailand og mye bading :)

det er det som frister sånn med en utenlandstur for meg, tanken på alle de fine fotturene, oppdagelsesferdene, det er virkelig noe jeg lengter etter..

kan tenke meg du har mye fint foran deg ennå, og nå er jo sommeren i full sving snart. høres spennende ut at du har et nytt bokprosjekt på gang, jeg er snart ferdig med min egen bok, har skrevet 146 sider og nærmer meg slutten. så er veldig spent selv på hvordan dette skal gå fremover..

Forfatter Anette Moe

25.05.2011 kl.23:24

I have dreams: Hihi.. Det var veldig gøy;) Ja, det er balsam for kropp og sjel med slike turer. Og vi er opptatt av å oppleve mye når vi er på ferie, ikke bare ligge på stranda. Det var en meget vellykket tur!

Så spennende med boka di. Hold meg oppdatert. Lykke til!

Skriv en ny kommentar

Forfatter Anette Moe

Forfatter Anette Moe

34, Kristiansand

Jeg er tvillingmamma, sosionom og har videreutdannelse i Human Resources. Jeg utga min første kriminalroman "Dødssynd" i 2009 og den uavhengige oppfølgeren, "Skjebnens harde hånd", i 2011. I mars 2016 ble "Tause ofre" utgitt. Instagram: @anette_moe_author Facebook: Forfatter Anette Moe Spørsmål kan rettes til samarbeid.anette@gmail.com

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits