FRA PARADIS TIL HELVETE

Nå er det en stund siden jeg har skrevet noe her. Grunnen er at jeg og mannen har vært på tre ukers ferie i Thailand, og jeg har "nesten" hatt PC-fri. Deilig;) Været har vært helt fantastisk og vi har opplevd en hel masse. Men i dag var det hjem igjen og jobb i morgen. Litt trist å lande på flyplassen i et slikt ruskevær og måtte fyre i huset når vi nærmer oss juni!!!! Hverdagen traff oss hardt og brutalt. Tre uker går dessverre ALTFOR fort!

Vi har besøkt Koh Samui, Koh Phangan, Phi Phi og Patong. Nydelige steder. Legger ut bilder senere. De siste dagene bodde vi på Phuket Graceland Resort & SPA i Patong. Helt himmelsk!

Bilde av Phuket Graceland Resort And Spa, Phuket

Bilde av Phuket Graceland Resort And Spa, Phuket

Bilde av Phuket Graceland Resort And Spa, Phuket

 

10 kommentarer

Elisabeth Cecilie

24.05.2011 kl.18:08

Kan tenke med at det var herlig!:D Har vært i Thailand en gang, men da i Cha Am:) Var et herlig land å feriere i!:D

Camilla&Silje

24.05.2011 kl.23:14

så kost!

kommentere tilbake?

Marthe Borge

24.05.2011 kl.23:15

Heldigen. Har også vært i Thailand og det var bare helt topp. Håper på en ny tur dit snart <3

<3 kristine gundersen

24.05.2011 kl.23:15

digg (:

Annawiik

24.05.2011 kl.23:15

HERLIG!! Elsker Thailand! ;)

rebekka<3

24.05.2011 kl.23:18

blir nesten litt trist å komme hjem fra ferien ja...:(

lifeasblond

24.05.2011 kl.23:25

Hørtes deilig ut. :)

Går på skole nå og skal fortsette videre for å utdanne meg som sosionom, liker du deg godt? :)

I have dreams

25.05.2011 kl.00:07

det høres virkelig ut som en fin ferie. ja, tiden går nok veldig fort, det merker jeg mer nå som jeg er blitt eldre, da jeg var liten gikk den liksom alt for tregt..

forstår det kan kjennes tungt å komme tilbake til hverdagen, men bare tenk på de fine opplevelsene dere har hatt sammen og kos deg med minnene, det er slike dager man kan leve lenge på, og flere slike dager vil komme :)

i mellomtiden kan man jo skape mye magi i hverdagen også, er det kaldt og man må fyre, bare tenk hvor koselig det er å tulle seg godt inn i et teppe og kose seg med en kopp varm kakao.

sommeren er litt oppe og ned her hos meg i england også, men igår da det blåste skikkelig og var kaldt som bare det dro jeg og min kjære på løpetur i skogen, og det kjentes helt fantastisk :)

livet er fullt av slike magiske hverdagsøyeblikk, de vises nok glimtvis, men de er der.

velkommen tilbake forresten :)

Forfatter Anette Moe

25.05.2011 kl.09:41

I have dreams: Ja, vi har mange gode stunder å leve på nå:) Hadde det helt fantastisk herlig! Det er sant at dagen blir hva man gjør den til. Skulle ønske jeg også kunne se det positive i ruskevær på denne tiden av året, men den evne har jeg dessverre ikke. Beundrer deg for det:) Etter åtte måneder med kaldt vær, synes jeg ikke lenger det er sjarmerende med fyr i peisen:(

Ønsker deg en fin dag:)

Forfatter Anette Moe

25.05.2011 kl.09:42

lifeasblond: Jeg trives veldig bra:) Det som er bra om du velger et yrke som sosionom er at mulighetene til å jobbe på ulike felt er mange. Men du må så klart like å jobbe med mennesker. Lykke til!

Skriv en ny kommentar

Forfatter Anette Moe

Forfatter Anette Moe

34, Kristiansand

Jeg er tvillingmamma, sosionom og har videreutdannelse i Human Resources. Jeg utga min første kriminalroman "Dødssynd" i 2009 og den uavhengige oppfølgeren, "Skjebnens harde hånd", i 2011. I mars 2016 ble "Tause ofre" utgitt. Instagram: @anette_moe_author Facebook: Forfatter Anette Moe Spørsmål kan rettes til samarbeid.anette@gmail.com

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits