PÅSKEKRIM

I dag gikk jeg og ventet på at kriminalromanen min "Skjebnens harde hånd" skulle dumpe ned i postkassa, den ble sendt fra forlaget i går. I stedet lå det to andre bøker i postkassa. Nå har jeg sørget for påskekrimmen til venner og kjente, og nå har jobben min sørget for at også jeg får noe å lese på i påska. Kjempesnilt!:) Romanen min kommer vel i morgen.

Har du lest "Hypnotisøren" av Lars Kepler eller "Det siste barnet" av John Hart?

 

5 kommentarer

Linda

12.04.2011 kl.18:13

Må nok kjøpe boka di, ja - er jo så spent!! ;-)

Forfatter Anette Moe

12.04.2011 kl.18:18

Linda:) :) :)

Linda

12.04.2011 kl.18:35

Det er så utrolig mye god krim som kommer ut om dagen. Jeg jobber i Tanum, og det er uten tvil en fantastisk jobb for en lesehest som meg. Jeg leser ca en bok i uken. Krim da vel og merke. Nå om dagen har jeg lest Adler Olsen, som imponerte meg sterkt. Du må lese " De utvalgte" av Sharon Bolton. Det var spenning fra ende til annen. Jeg blir jo nødt til å lese dine bøker også nå, for jeg ble kjempe nyskjerrig. Jeg vet om flere kolleger som leste din første bok, og syns den var god.

Forfatter Anette Moe

12.04.2011 kl.18:38

Linda: Hyggelig å høre;) Takk for tips! Gøy å jobbe i bokhandel, da;) Ha en fin kveld!

Elze

14.04.2011 kl.19:00

Da kom boka di i posten i dag :) I en pose, for posten hadde klart å gnure konvolutten... Da har jeg lesestoff til påska, om jeg klarer å vente ;)

Skriv en ny kommentar

Forfatter Anette Moe

Forfatter Anette Moe

34, Kristiansand

Jeg er tvillingmamma, sosionom og har videreutdannelse i Human Resources. Jeg utga min første kriminalroman "Dødssynd" i 2009 og den uavhengige oppfølgeren, "Skjebnens harde hånd", i 2011. I mars 2016 ble "Tause ofre" utgitt. Instagram: @anette_moe_author Facebook: Forfatter Anette Moe Spørsmål kan rettes til samarbeid.anette@gmail.com

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits