ARTIKKEL OM BOKA:)

Øvrebøjente skriv krimroman frå nærmiljøet

Hentet fra www.moisund.com:

Anette Moe er 29 år gamal og er busett i Øvrebø. Ei aktiv jente, utdanna sosionom, som på fritida gjer noke så spanande som å skrive kriminalromanar med tilknytning til både Øvrebø og Kristiansand. I 2009 gav ho ut sin fyrste roman,"Dødssynd", og no legg ho siste hand på eit nytt verk, "Skjebnens harde hånd". Denne siste boka vil vere ferdig like før påske, og då er det vel vere liten tvil om kva slag påskekrim som bør finnast på hjørnebordet i dei fleste hytter og hus på Sørlandet denne påska. Ein roman der handlinga gjeng føre seg i nærmiljøet bør vel fengje dei aller fleste av oss.. (foto: privat ) 

 
Anette Moe (foto: privat )

(Tre menn dør av en overdose med få dagers mellomrom i Kristiansandsområdet. De tre hadde fast jobb og stabil inntekt, og later ikke som å ha noen sammenheng med hverandre. Dødsfallene vekker mistanke hos politiet. Etterforskningsleder Ole Kenneth Mostad og profilør Ernst Lier settes på saken.):

"Hendene mine skalv. Jeg knyttet dem hardt i et forsøk på å gjenvinne kontroll. Knokene hvitnet og neglene boret seg inn i håndflatene. Jeg rettet meg demonstrativt i ryggen, og ruvet enda høyere over den sammenkrøpne mannen på gulvet foran meg. Han løftet hendene til ansiktet, og trodde sikkert jeg ikke kunne se ham. En sarkastisk latter startet dypt i mageregionen, og boblet opp gjennom svelget før den braste ut av kjeften min. Jeg nøt det. Nøt å holde skjebnen hans i hendene mine. Nøt å ha råderett over avgjørelsen om han skulle leve eller dø. Jeg hadde overtaket, og han måtte omfavne skjebnen sin."

www.moisund.com

Boka kan forhåndsbestilles på anettemoe82@hotmail.com:)

Ha en super kveld!

 

2 kommentarer

issekri

22.03.2011 kl.00:00

Så spennende!

Villa Blom

22.03.2011 kl.07:37

Så flink du er=)=)

Lag deg en deilig dag

Klem Hedda

Skriv en ny kommentar

Forfatter Anette Moe

Forfatter Anette Moe

34, Kristiansand

Jeg er tvillingmamma, sosionom og har videreutdannelse i Human Resources. Jeg utga min første kriminalroman "Dødssynd" i 2009 og den uavhengige oppfølgeren, "Skjebnens harde hånd", i 2011. I mars 2016 ble "Tause ofre" utgitt. Instagram: @anette_moe_author Facebook: Forfatter Anette Moe Spørsmål kan rettes til samarbeid.anette@gmail.com

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits