"SKJEBNENS HARDE HÅND"

Nå er det ikke lenge til påske og da kommer den nye kriminalromanen min "Skjebnens harde hånd". Boka kan forhåndsbestilles allerede nå, og med en hilsen i til de som ønsker det :) Bare send en melding her eller til anettemoe82@hotmail.com med navn og adresse. Jeg kan også kontaktes for bestilling av den første boka mi "Dødssynd"

Boka kommer i hardt omslag og koster 348 kr. Veldig gøy at så mange gleder seg til boka kommer:) Dere gir meg motivasjon til å skrive videre:)

 

"Hendene mine skalv. Jeg knyttet dem hardt i et forsøk på å gjenvinne kontroll. Knokene hvitnet og neglene boret seg inn i håndflatene. Jeg rettet meg demonstrativt i ryggen, og ruvet enda høyere over den sammenkrøpne mannen på gulvet foran meg. Han løftet hendene til ansiktet, og trodde sikkert jeg ikke kunne se ham. En sarkastisk latter startet dypt i mageregionen, og boblet opp gjennom svelget før den braste ut av kjeften min. Jeg nøt det. Nøt å holde skjebnen hans i hendene mine. Nøt å ha råderett over avgjørelsen om han skulle leve eller dø. Jeg hadde overtaket, og han måtte omfavne skjebnen sin."

Tre menn dør av en overdose med få dagers mellomrom i Kristiansandsområdet. De tre hadde fast jobb og stabil inntekt, og later ikke til å ha noen sammenheng med hverandre. Dødsfallene vekker mistanke hos politiet. Etterforskningsleder Ole Kenneth Mostad og profilør Ernst Lier settes på saken.

Anette Moe er født i 1982 i Kristiansand. Hun er utdannet og jobber som sosionom. Anette debuterte med kriminalromanen "Dødssynd" i 2009. Bøkene hennes fokuserer på profilering av gjerningsmenn.

Tittel: Skjebnens harde hånd
Forfatter: Anette Moe
ISBN: 9788282510325
Format: 15x21 cm
Antall sider: 256
Genre: Krim
Innbundet

Ha en fin dag!

5 kommentarer

Marshmallowz

21.03.2011 kl.07:52

Ha en fin dag <3

Sandra Børstad

21.03.2011 kl.08:25

God morgen :)

Mamma

21.03.2011 kl.08:26

Stolt av deg snuppa:-)

Utrolig gøy å lese om deg på www.moisund.com

Skjønner ikke hvor du har det fra he he. Har nok fått fantasi og forfatterevne for hele familien du.

Kjempekoselig tur i går, også for oss to uten ski på bena.

Ha en flott dag på din nye jobb.

Gla i dæ.

Klem

Style By Keinapel

21.03.2011 kl.08:44

Det høres jo kjempe spennende ut :) Kanskje jeg kjøper den, hadde vært gøy å prøve å lese noe nytt :) Selvom jeg ikke leser bøker! Gratulerer med ny roman i hvertfall !! Klemmer

Forfatter Anette Moe

21.03.2011 kl.10:15

Mamma: Takk! Var veldig kos:)Ha en fin dag! GID. Klem

Skriv en ny kommentar

Forfatter Anette Moe

Forfatter Anette Moe

34, Kristiansand

Jeg er tvillingmamma, sosionom og har videreutdannelse i Human Resources. Jeg utga min første kriminalroman "Dødssynd" i 2009 og den uavhengige oppfølgeren, "Skjebnens harde hånd", i 2011. I mars 2016 ble "Tause ofre" utgitt. Instagram: @anette_moe_author Facebook: Forfatter Anette Moe Spørsmål kan rettes til samarbeid.anette@gmail.com

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits