SKJEBNENS HARDE HÅND

 

 Skjebnens harde hånd

 

Tre menn dør av en overdose med få dagers mellomrom i Kristiansandsområdet. De tre hadde fast jobb og stabil inntekt, og later ikke til å ha noen sammenheng med hverandre. Dødsfallene vekker mistanke hos politiet. Etterforskningsleder Ole Kenneth Mostad og profilør Ernst Lier settes på saken.

Anette Moe er født i 1982 i Kristiansand. Hun er utdannet og jobber som sosionom. Anette debuterte med kriminalromanen "Dødssynd" i 2009. Bøkene hennes fokuserer på profilering av gjerningsmenn.

Tittel: Skjebnens harde hånd
Forfatter: Anette Moe
ISBN: 9788282510325
Format: 15x21 cm
Antall sider: 256
Genre: Krim
Innbundet

http://publicabok.no.exh2.com/Nettbutikk/tabid/120/ProductID/372/List/0/Default.aspx?SortField=ProductName,ProductName

Nedenfor følger forlagets omtale av den første boka mi "Dødssynd":

Brede Karlsen, en respektert tannlege fra Kristiansand, blir funnet drept på Sandrip i Øvrebø. Offeret er gjennomhullet av knivstikk og øynene er fjernet. Han er strippet for alle klær. Drapet er skremmende likt en uoppklart drapssak fra 1994. Profilør Ernst Lier settes på saken.

Flere lignende drap begås, og sammen med politiet forsøker han å sette seg inn i seriemorderens mørke og farlige sinn. Hvilke karaktertrekk vil man vanligvis finne hos en person som er i stand til å begå slike grusomme og kalde handlinger? Hvilken betydning har det for gjerningsmannen at han fjerner ofrenes øyne? Hvorfor fortsetter drapsmannen å knivstikke ofrene etter at de er døde? Hvorfor kler han av dem? Alle disse spørsmålene forsøker Ernst å finne svar på.

Det blir et intenst kappløp med tiden. Ernst aner ikke hvor og mot hvem seriemorderen vil slå til neste gang. Ofrene ser ikke ut til å ha noen likhetstrekk eller felles bekjente. Han legger ned mye tid og arbeid i utarbeidelsen av gjerningsmannsprofilen, men vil etterforskerne tillegge den tilstrekkelig vekt? Klarer den ferske etterforskningslederen å legge sin egen stolthet til side og samarbeide med Ernst for å oppklare saken?

Anette Moe Kittelsen er født 1982 i Kristiansand, og er oppvokst og bor i Øvrebø. Hun er utdannet sosionom og jobber i Barne-, ungdoms- og familieetaten, region sør.
Anette debuterer nå med en kriminalroman, der profilering av gjerningsmenn er et sentralt tema.

Tittel: Dødssynd
Forfatter: Anette Moe Kittelsen
ISBN: 9788292789797
Format: 15x21 cm
Antall sider: 256
Genre: Krim
Innbundet

 
 
 
 
Dersom noen ble nysgjerrige av dette og ønsker å lese boken, kan den bestilles på de fleste nettbokhandlerne, f. eks www.publicabok.no eller du kan sende meg en melding.

3 kommentarer

Elin Synnøve

13.03.2011 kl.22:01

Spennende bokutgivelse - straks jeg er ferdig med doktorgraden får jeg tid til å lese skjønnlitteratur igjen. Stå på! Noen tanker om vår stearinlystenning på Facebook: http://elinsynnove.blogg.no/1300023815_katastrofer_og_norske.html

Forfatter Anette Moe

14.03.2011 kl.00:02

Takk:) Ha ei god natt:)

lovvi

14.03.2011 kl.13:58

sv; hehe thank you :D

Skriv en ny kommentar

Forfatter Anette Moe

Forfatter Anette Moe

34, Kristiansand

Jeg er tvillingmamma, sosionom og har videreutdannelse i Human Resources. Jeg utga min første kriminalroman "Dødssynd" i 2009 og den uavhengige oppfølgeren, "Skjebnens harde hånd", i 2011. I mars 2016 ble "Tause ofre" utgitt. Instagram: @anette_moe_author Facebook: Forfatter Anette Moe Spørsmål kan rettes til samarbeid.anette@gmail.com

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits