GI UT BOK, DEL 2

God morgen, solstråler:) Det er noe jeg aldri er om morgenen, B-menneske de luxe! Men jobbe må man..... Nå er manuskriptet sendt til forlaget for første språkvask og korrektur. Spennende:) Så nå venter uker med flere gjennomganger av manuset, men det er absolutt verd det når du sitter med resultatet i hendene. Din egen bok i harde permer:) Fantastisk! Og så lærer man utrolig masse gjennom korrespondansen med konsulenten på forlaget. De er veldig dyktige.

Off to work! Så må jeg pakke til København når jeg kommer hjem igjen. Juhu!

Ha en super dag, alle sammen!

 9 kommentarer

+*+* SukieMcQueen *+*+

14.02.2011 kl.08:23

Så gøy at du skal få gi ut en egen bok da - congratulations! ;D

Jeg skriver selv en del historier inni mellom, og har mange gode ideer. Det eneste problemet er at jeg aldri blir ferdig.. Jeg er en veldig travel person så den lille tiden jeg har til å skrive på historiene mine er ikke nok til å komme så langt på dem.. Så jeg vurderer rett og slett å slutte å blogge for en stund - Det er trossalt nesten ingen som leser bloggen min eller viser regelmessig interesse for den, så da kan jeg like så godt gjøre noe som gir noe tilbake i gjengjeld. Hvis jeg hadde blitt ferdig så kanskje en gang i fremtiden jeg også kunne fått gitt ut en bok eller noe :) Enda mer spennende hadde det vært å fått sin egen bok filmatisert - hadde ikke det vært tøft?!

LENA

14.02.2011 kl.10:40

Så spennande!:D

VSE

14.02.2011 kl.15:01

Lykke til!

LostArtist

14.02.2011 kl.15:52

Hvordan bør et utkast være med tanke på hvordanman skriver om det vurderes å sendes inn til forlag. Jeg vet jeg sliter med mine skildringer, men har ventende historier som jeg ikke tør å sende fordi de virker uferdige

Forfatter Anette Moe

14.02.2011 kl.17:43

lostartistic:

Heia!

Du spurte omm innsending av manus. Det beste tipset jeg kan gi deg er å la noen lese det før du sender inn til forlag. Helst noen som du er sikker på vil gi deg ærlige tilbakemeldinger, og ikke være redd for å såre deg. Man lærer nada av at folk bare er snille:)

Lykke til!

Forfatter Anette Moe

14.02.2011 kl.17:44

VSE: Takk! Ha en super kveld!

Forfatter Anette Moe

14.02.2011 kl.17:45

LENA: Veldig;) Kos dæ!

Forfatter Anette Moe

14.02.2011 kl.17:46

sukiemcqueen: You go girl! Jeg heier på deg!

Torill

18.02.2011 kl.20:26

Så gøy at du nå skal få gi ut din andre bok.

Jeg har selv en forfatter i magen. Begynte faktisk på en bok for et par år siden,men jeg tenkte mer "seriebøker" jeg da. =) Men det stoppet litt opp når jeg fikk barn nummer to.

Men skal ikke se bort i fra at jeg kommer til å fortsette. Å det er sant som du skriver til noen her, at en må få noen som ikke er "snille" til å lese, først da vet en at det er bra. Men jeg kvier meg nesten til å la noen lese, er så redd de mener det er skikkelig dårlig.. haha ;)

Jeg meldte meg på et "skrivekurs" i høst fra "norsk forfatterutvikling", fikk masse gode råd der, så jeg kommer nok til å se over teksten mange ganger før jeg sender det inn til noe forlag. =)

Skriv en ny kommentar

Forfatter Anette Moe

Forfatter Anette Moe

34, Kristiansand

Jeg er tvillingmamma, sosionom og har videreutdannelse i Human Resources. Jeg utga min første kriminalroman "Dødssynd" i 2009 og den uavhengige oppfølgeren, "Skjebnens harde hånd", i 2011. I mars 2016 ble "Tause ofre" utgitt. Instagram: @anette_moe_author Facebook: Forfatter Anette Moe Spørsmål kan rettes til samarbeid.anette@gmail.com

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits